Smartson Testpilot Storytel

Cloetta pops crunchy.

Av clarsson_@telia.com i 1. Förväntningar

2012-03-20

Jag fick testa Cloetta pops crunchy. Jag förväntade mig en god choklad med krispig i. Första intryck så inte så god ut på utséende heller. Och jag blev besviken. Den var hård och inte så god. Inte mycket choklad smak heller. Den var som hård karamell i munnen. Bjöd andra på det men säger samma sak. Blev oroliga för tänderna. Priset är inte värd heller. Mitt slut omdöme är 1

Läs inlägget

Lindahls Rysk Yoghurt

Av lisbeth.jonth@gmail.com i 1. Förväntningar

2011-06-14

Förväntningarna var stora när jag fick rabattkupongen. Jag gick till närmaste affär som var Willys och där fanns den inte. Gick vidare till Konsum, nej inte där heller.Vidare till ICA Maxi, där hittade jag yoghurten. Blev trots det besviken när jag såg att det var en liten förpackning jämfört med den Turkiska o Grekiska. Eftersom jag den veckan äter GI så passade den perfekt att äta till min frukost tillsammans med nötter, aprikoser och quinoapuffar.

Läs inlägget

Bedömningen!

Av emmawuopio@gmail.com i 3. Under testets gång

2011-05-29

Den planerade middagen blev lite förflyttad och togs idag istället. Det är en relativt liten påse som “bara” räcker till 2-3 personer men kostar ändå strax under 30kr. Det går inte att bara äta exempelvis en köttbit och grönsakerna, då det är så lite i påsen. Påsen i sig ser aptitlig ut och att bara titta på den gjorde så att de vattnades i munnen. Själva tillagningen var det inga problem med, bara att steka upp som det stod på påsen.

Läs inlägget

Spänningen ligger i luften vårens första grillning....

Av malin.amsteus@bossmedia.se i 1. Förväntningar

2011-04-18

Den grillade korven gick åt som bara den. Även till den lille killen på 20 månader fixade att bita av med sina få små gryn eftersom skinnet inte är segt, tjock och otäckt… Idag ska vi hem och steka några korva för att se hur det blir i pannan och om det är lika poppis idag som i helgen. ( Köpte ett extra paket!!)

Läs inlägget

Stark som en Diavola ska vara

Av johan71.andreasson@live.se i 4. Slutomdöme

2011-03-20

En Diavola ska vara stark och den var lagomt stark, dock med för mycket pepperoni hade före dragit en starkare salami på pizzan. Bottnen gör att jag tycker det är en av de bättre som jag smakat på ur en frysdisk, med lite mer ost så blir den till det bästa. Storleken som jag antyde tidigare är den liten men inte för liten.

Läs inlägget

Förmycket pepperoni och för lite ost

Av johan71.andreasson@live.se i 3. Under testets gång

2011-03-20

Botten på pizzan var mycket bra, krispig och god. Tycker det var för mycket pepperoni och för lite ost för min smak eller för min syn på hur en Diavola ska vara. Hade varit interessant att jämföra med de andra sorterna för att se vilken som är bästa fyllningen på den goda botten som är så viktig.

Läs inlägget

Diavola

Av johan71.andreasson@live.se i 2. Första intrycket

2011-03-20

Bilden på kartongen överenstämmer väl med innehållet, pizzan ser smaskens ut. Känns dock som pizzan är liten i strolek och som botten är tjockare än väntat. Det var även mer pepperoni än vad jag väntat mig.

Läs inlägget

En samk av Italien

Av johan71.andreasson@live.se i 1. Förväntningar

2011-03-20

Det kan vara svårt att nå samma kvalitet som på en restaurang, men kommer man en bit på vägen är det gott nog. För att kunna få en bra pizza hemma är inte alltid så lätt. Men med hjälp av en fryst pizza kan det bil verklighet. har stora förhoppningar på den Diavola jag nu entligen lyckats hämta ut efter kupong bekymmer.

Läs inlägget

Ett oki sätt...

Av jonasdawo@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2010-12-21

Har nu lyssnat och utvärdetat storytel och måste säga att det är ett bra sätt att få tillgång till ljudböcker utan att behöva köpa massa skivor å så. Negativt är fortfarande för lite utlänska författare med svensk översättning…. men annars grymt bra =)

Läs inlägget

No Content Found

Av al.hargedal@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2010-12-20

I det stora hela känns Storytel lovande, men utseendet på applikationen i iPhone ser bara halvfärdig ut. Den känns rörig. MEN överlag en mycket trevlig applikation.

Läs inlägget